Foto op plexiglas, alleen in de beste kwaliteit!


Uw mooiste foto afdrukken op Plexiglas

Wil je een mooie foto op plexiglas laten afdrukken? Dit prachtige product met luxe uitstraling maakt van iedere foto een sieraad voor ieder interieur! Doordat de bovenste laag van het plexiglas geen structuur bevat, worden alle details van uw foto haarscherp weergegeven. Ook zorgt de glans van een foto op plexiglas voor een heldere weergave van uw foto. U kunt kiezen uit diverse plexiglassoorten. Het minimale formaat van de foto op plexiglas is 20×20 centimeter. Het maximale formaat is 300x150cm. En het materiaal heeft een dikte van 6 millimeter. Het is mogelijk om het formaat in de centimeter nauwkeurig in te stellen.

Bestel nu uw foto op plexiglas!
lightbox titleFoto op plexiglas in de hoogste kwaliteit laten afdrukken

Foto op plexifoto in de hoogste kwaliteit

Wilt u graag dat de kleuren op het plexiglas de kleuren van de echte foto zo goed mogelijk benaderen? Kies dan voor plexifoto (plexiglas + dibond) voor een extra touch! De kleuren spatten er werkelijk vanaf en worden erg natuurgetrouw weergegeven. Het resultaat is dan ook geweldig!

Voorbeelden van foto op plexiglas

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en wilt u meer inspiratie op doen? Kijk dan onderaan deze pagina enkele voorbeelden van verschillende foto’s op plexiglas. Via ons bestelsysteem besteld u in 4 eenvoudige stappen uw eigen foto op plexiglas!

Foto op plexiglas een uniek cadeau

Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Maak indruk en kies dan voor een mooie foto op plexiglas! Het staat natuurlijk ook erg mooi voor op een lichte wand in uw eigen woonkamer, keuken of slaapkamer. Nu met luxe ophangsysteem!

 

Bestel uw foto op plexiglas!

Gratis bewerkingen voor uw foto op plexiglas

Heeft u een prachtige foto en wilt u iets extra’s? Geen probleem voor printplexiglas.nl! Via ons bestelsysteem kunt u uw foto’s die op plexiglas wilt afdrukken gratis bewerken. U kunt uw foto in sepia of in zwart/wit laten afdrukken.

Bestel uw foto op plexiglas!

Diverse voorbeelden van plexiglas wit.

Plexiglas wit

Op de achterzijde van het materiaal wordt het spiegelbeeld van de foto mee geprint. Daarna printen we hier een witte laag overheen, zodat de afgedrukte foto extra diepte en een mooie glans krijgt. Pas op! Inkt dekt niet 100%. Afdrukken op plexiglas geeft een extra dimensie aan uw foto.
Enkele unieke eigenschappen:
 • Onze favoriet
 • Afwerking met een witte laag
 • 6mm dik materiaal
 • Verschillende ophangsystemen
Meer informatie over plexiglas wit!

Een voorbeeld plexiglas gecombineerd met dibond.

Plexifoto (dubbele laag)

Uw afdruk wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van het plexiglas geprint, vervolgens wordt daarover een dibond plaat gelijmd. Hierdoor krijgt de foto diepte en een glans. Ook wordt de foto aan beide kanten beschermd. Kies dan voor plexifoto. voor het mooiste resultaat!
Enkele unieke eigenschappen:
 • 3mm dibond verlijmd met 3mm plexiglas
 • Luxe uitstraling
 • Printen op museumwaardige kwaliteit
 • Verschillende ophangsystemen
Meer informatie over plexifoto!

Een voorbeeld van een foto op helder plexiglas.

Plexifoto helder

Op de achterzijde van het materiaal wordt het spiegelbeeld van de foto mee geprint. De foto krijgt hierdoor diepte en glans. Pas op! Delen met lichte kleuren zullen doorzichtig zijn. Creëer met een foto op helder plexiglas. een extra diepte en doorkijk effect! Het wit wordt niet mee geprint. Ons advies is dus om de foto voor een witte of lichte muur te hangen.
Enkele unieke eigenschappen:
 • Doorzichtig materiaal
 • 6mm dik materiaal
 • Goedkoopste keuze
 • Verschillende ophangsystemen
Meer informatie over plexiglas helder!

 

Enkele voorbeelden van foto op plexiglas

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van  foto op plexiglas! U kunt kiezen voor verschillende methodes, bijvoorbeeld  plexiglas helder, voor een ruimtelijk effect.

PermalinkGallery

Bestel uw mooiste foto op plexiglas

PermalinkGallery

Foto afdrukken op glanzend plexiglas

PermalinkGallery

Foto afdrukken op glanzend plexiglas

PermalinkGallery

Een foto op plexiglas geeft een luxe uitstraling!

PermalinkGallery

Foto op plexiglas voor een prachtig resultaat

PermalinkGallery

Stijlvol: een foto op plexiglas

Bestel hier uw foto op plexiglas!

Foto op plexiglas bestellen

Wanneer u alleen kiest voor de beste kwaliteit en bestel nu online in 4 eenvoudige stappen.

Bestel hier uw foto op plexiglas!