FAQ – Veel gestelde vragen

Nog vragen? Kijk voor de meest gestelde vragen hieronder. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen die kleiner zijn da 100 centimeter worden bezorgd voor € 6,49 (incl. BTW). Bestellingen boven de 100 centimeter worden bezorgd voor een bedrag van € 15,99 (incl. BTW). Verzendingen naar België kosten € 16,94 (incl. BTW). U kunt uw bestelling ook kosteloos bij ons ophalen.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar ben niet tevreden, wat moet ik doen?

Dit is erg spijtig en we proberen om dit goed op te lossen. Neem via ons contactformulier contact op en we helpen u graag.

Moet ik een account aanmaken?

U heeft geen account nodig en  dit is alleen voor resellers.

Kunnen jullie mijn bestelling white label afleveren?

Als u reseller bent worden alle bestellingen vanaf een zakelijk account met een ander aflever adres dan uw eigen adres verzonden met een white label.

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag.

Kan ik mijn bestelling ook laten afleveren op een ander adres?

Het afleveradres kunt u zelf kiezen. Dit kan bijvoorbeeld op uw werk, bij vrienden of bij uw klant.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw product gratis bij ons ophalen. Hieronder vindt u onze adresgegevens:

Printplexiglas.nl
de Lange Baan 11b
8731 DZ Wommels (Friesland)
Nederland

Tel: 0515-332211
Fax: 0515-333515

Hoe hang ik mijn foto op aan de muur?

Wij hebben een aantal verschillende ophangsystemen in ons assortiment. Voor elke materiaal soort zijn er verschillende mogelijkheden welke u tijdens het bestelproces kunt selecteren. Wenst u meer informatie, neem dan contact op.

Is een foto op plexiglas geschikt voor buitengebruik?

Plexiglas, plexiglas wit en plexifoto kunnen buiten worden ophangen. Voor een langere levensduur is ons advies wel om de prints op een droge plek op te hangen.

Wat voor types plexiglas kan ik bestellen?

Wij kunnen rechtstreeks printen op verschillende diktes in plexiglas en afwerkingen, namelijk plexiglas helder, plexiglas wit en plexifoto. Iedere bewerking heeft zijn kenmerkende eigen schappen, zie de pagina foto op plexiglas voor meer informatie.

Kan mijn bestelling buiten worden opgehangen?

Wij hebben drie artikelen die geschikt zijn voor buitengebruik namelijk plexiglas, plexiglas wit en plexifoto. Voor een langere levensduur is ons advies om de prints op een droge plek op te hangen.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt uw bestelling plaatsen door zodra u een keuze heeft gemaakt op een van de bestelknoppen binnen de website te klikken. Vervolgens upload u uw foto. Binnen 4 stappen heeft u uw bestelling geplaatst.

Tijdens het doorlopen van de stappen kunt u via de info knop meer toelichting ontvangen.

Wat zijn de aanleverspecificaties?

Bij ons kunt u de bestandsformaten JPG (jpg, jpeg) en PNG uploaden. Ons advies is JPG aangezien dit het standaardformaat van de meeste camera’s is.

Het beste kunt u uw foto aanleveren in het Adobe RGB kleurprofiel. De maximale grootte van het bestand dat u kan upload via de website is 35 MB. De snelheid van het uploaden  is afhankelijk van de bestandsgrootte en uw uploadsnelheid.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op!

Is mijn foto bestand geschikt om te printen?

Voor u is het vaak lastig om te beoordelen of de foto geschikt is om te printen. Daarom controleren wij ze graag voor u. Ook controleren we elke bestelling. Mocht de foto over onvoldoende kwaliteit beschikken dan nemen wij contact met u op.

Weet u niet zeker of de kwaliteit goed genoeg is? Ons advies is om de bestelling gewoon te plaatsen. Heeft u toch liever dat de foto eerst beoordeeld wordt dan kunt u mailen naar info@printplexiglas.nl. Wij geven graag advies over de mogelijkheden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen ontvangt u deze bestelling binnen 5 werkdagen bij uw thuis. Het is ook mogelijk uw bestelling op een andere locatie te laten bezorgen zoals bijvoorbeeld uw werk. Wij doen geen leveringen op zaterdag en zondag, alleen op werkdagen. Nadat wij u bestelling hebben verzonden ontvangt u een e-mail van ons met een track en trace code.